Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vorige slide
Volgende slide

Verhuur

Wilt u een top kwaliteit fiets huren op de Veluwe? Klik dan op onderstaande link om een fiets te reserveren of informatie te bekijken.

Peter-Jan Drent
Peter-Jan Drent
@Google reviews
Lees verder
Sympathiek team, goede fietsen! Fiets werd goed op maat gemaakt. Ruime collectie qua maatvoering. Dichtbij het begin van een mooie afwisselende tocht van ongeveer 25km. Goed te doen in 3 uur.
Judith Koppelman
Judith Koppelman
@Google reviews
Lees verder
Vandaag een gravelbike gehuurd. De ontvangst was heel vriendelijk, de fietsten stonden klaar en waren gloednieuw. We kregen uitleg over het gebruik van de Garmin waarop verschillende routes stonden. Tussendoor zijn we een keer teruggekomen Elspeet waarbij de medewerkers ons advies gaven over een nieuwe route, we waren sneller terug dan verwacht. We hebben uiteindelijk 75 km gefietst waarbij we verschillende routes gecombineerd hebben. Het was een heerlijke herfstdag. Super genoten, uitstekende service bij Hazeleger.
Dunja van Weij
Dunja van Weij
@Google reviews
Lees verder
Wij hebben op de 17 juni 2023 2 elektrische fietsen gehuurd. Ze stonden klaar, prettige uitleg, vriendelijk en behulpzame mensen. Leuke fiets routes voor het uitkiezen. Geweldig om zo heerlijk de natuur te verkennen. Dikke 8+ Dankjewel
Previous
Next

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring